Uw marketingstatistieken van AdRoll in TapClicks raadplegen

U kunt nu uw AdRoll-statistieken bekijken in uw TapClicks-dashboard.

Welke AdRoll-data kan ik in TapClicks raadplegen?

U kunt de volgende statistieken bekijken, die beschikbaar zijn voor uw AdRoll-campagnes:

• Kosten
  • Klikken
  • Impressies
  • Totaal aantal conversies
  • Klikconversies (CTC)
  • Weergaveconversies (VTC)
  • Aangepaste totale conversies
  • Aangepaste CTC
  • Aangepaste VTC
  • Toegekende inkomsten
  • Toegekende inkomsten uit klikken
  • Toegekende inkomsten uit weergaven
  • Naam campagne
  • Budget
  • Naam advertentie
  • Advertentietype
  • _____
  • ________
  • Advertentiestatus

Hoe kan ik mijn marketingstatistieken van AdRoll in TapClicks te zien krijgen?

1. Selecteer AdRoll in het TapClicks Integration Services Dashboard en klik op Connect.

2. Voeg uw AdRoll-account toe door uw aanmeldingsgegevens van AdRoll in te vullen.

3. Open uw accountinstellingen door op uw gebruikersnaam te klikken in de rechterbovenhoek van de pagina.

4. Vink het vakje Enable HTTP Digest API? aan.

5. Sla de automatisch gegenereerde API-sleutel op en kopieer hem.

6. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

7. Selecteer een specifieke AdRoll-account en een client waaraan de account mag worden gekoppeld.

8. Dat is alles! De AdRoll-data verschijnen vanzelf op uw dashboard!