Wijziging in Facebook-klikken

In juli 2017 heeft Facebook wijzigingen doorgevoerd in de manier waarop klikstatistieken worden gemeten. Voorafgaand aan deze update gaf Facebook een statistiek voor Klikken (alle) door, die gebaseerd was op het totaal aantal klikken op uw advertentie, maar vaak andere betrokkenheidsfactoren omvatte die niet als klik konden worden gedefinieerd, zoals reacties, vind-ik-leuks en deelacties.

Om uw statistieken nauwkeurig door te geven en standaardisatie te garanderen op alle platformen, schakelt AdRoll over van de statistiek Klikken (alle)  naar de statistiek Klikken op links, die klikken op links naar bestemmingen of ervaringen omvat, zowel op Facebook als daarbuiten. Dit is een nauwkeuriger definitie van klikken vanaf nu.

Let op, deze update kan vanaf 19 juli 2017 leiden tot wijzigingen in de klikstatistieken die in AdRoll worden gerapporteerd. U vindt meer informatie in de originele post van Facebook.